SOPHIE BILLE BRAHE DAUPHIN

SOFT AND COMFY

1

3

2

4

Contains gifted products

Jeg er vild med min nye cashmere frakke fra Totême. Den er så blød, behagelig og oversize. Jeg kan slet ikke holde ud at have stramt tøj på mere. Helt sikkert fordi jeg gennem hele min graviditet gik i så blødt tøj som muligt, det er forsat ind i min barsel, og da den snart holder, må det bløde tøj snart være slut. Mest fordi det var blødt tøj på den ikke altid smarte måde. Heldigvis er frakken ganske smart, og jeg glæder mig til at gå efteråret i møde i den (plus en tyk strik).

Pictures by Thomas Degner.

Totême frakke, Chanel taske, By Malene Birger knit and Comfort Objects scrunchie

I love my new cashmere coat from Totême. It’s soft, comfy and oversize. I can’t stand tight-fitted clothes at the moment. Definitely because I through most of my pregnancy wore clothes as soft and loose as possible. This continued through my maternity leave but as that is coming to an end, so must the comfy clothes. At least comfy in the not-cool-way. Fortunately this coat is exactly that, cool that is og I can’t wait to wear it for Fall.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOPHIE BILLE BRAHE DAUPHIN