MULLER VAN SEVEREN

SOPHIE BILLE BRAHE DAUPHIN

11

Jeg øver mig i at gå med smykker, og tænker det helt sikkert bliver lettere, når jeg begynder at arbejde igen lige om lidt – fordi jeg her er nødsaget til at se bare en smule anstændig ud. Det er skræmmende at min barsel er gået så hurtigt. Jeg kan slet ikke overskue, at jeg skal være væk fra Noor så meget hver dag, men ved hun også er klar til at møde andre børn og voksne. Hun er meget nysgerrig på livet, og det kan jeg ikke klage over. Det bliver helt sikkert også godt at komme tilbage til job, og selv blive udfordret mentalt igen – og så savner jeg mine kollegaer. Hvordan livet som Brand og PR Manager med en lille baby skal fungere, er stadig et spørgsmålstegn for mig, men når alle andre kan, kan jeg selvfølgelig også. Anyway øreringen her har jeg længe haft en crush på og da hende her ville sælge, slog jeg til, så nu hænger den fineste lille delfin i mit ene øre, hvor jeg for øvrigt snart vil have endnu en piercing – eller to. Øreringen er desværre ikke længere i produktion.

Picture by Thomas Degner.

I’m really trying to “up” my jewellery game and I’m sure it will be a lot easier when I start working again. I mean, I need to put a bit more of an effort in then. I can’t believe  my maternity leave is almost over. I can’t bear the thought of having to be away from Noor that many hours each day, but I also know she is readly to meet other kids. She is very curious about life, which I definitely can’t complain about. And for myself, I know it will be good to get back to work, to be challenged again – and then I miss my colleagues.  However how life as Brand and PR Manager with a little baby is going to work, I don’t know yet – but if everyone else can do, so can I. Anyway I had a crush on this earring for a long time, and when this one, was selling hers, I had to go for it. Unfortunately, the earring is no longer in production.

 

1 comment

  • Jeg har det lige omvendt – mit job er ikke en af dem, hvor man kan gå og se fin ud, så jeg prøver at øve mig i, at gøre det når jeg har fri, så jeg ikke går helt glip af det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MULLER VAN SEVEREN