HOW TO DROP THE PREGNANCY WEIGHT 2 - FAQ W. MARIE LOUISE CRAMER

MULLER VAN SEVEREN

8

Den pæneste stol designet af den belgiske duo Fien Muller og Hannnes Van Severen. Jeg elsker hvordan den er en fusion af design og kunst. Tæppet er fra Mantas Ezcaray og fås også i en lækker støvet lyserød, som jeg virkelig godt gad eje.

Set hos Stylepaste

The prettiest chair from the Belgian duo Fien Muller and Hannnes Van Severen. I love how its a fusion of art and design. The blanket is by Mantas Ezcaray and the one in a gorgeous dusty pink is on top of my wish list at the moment.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO DROP THE PREGNANCY WEIGHT 2 - FAQ W. MARIE LOUISE CRAMER