LE BON

GUBI LOUNGE CHAIR

lot1

Jeg købte sammen med mine spisebordsstole i rosa  også en fin lounge chair. Jeg elsker den, men har pudsigt nok ikke fundet den helt rette placering til den endnu. Derfor har I ikke set den før nu. Placeringen er stadig ikke på plads, men hver gang jeg ser på den, drømmer jeg om et soveværelse med matchende rosa vægge, et antik helfigursspejl, velourpuder og et vintage makeup-bord med spejle.

Gubi lounge chair fra Interiør Shop.

When I bought my dusty pink diniung room chairs, I also got this matching lounge chair. I really love, but I still haven’t managed to find the perfect spot for it in my apartment. That’s why you haven’t seen it until now. Although I still don’t know where to put it, I can’t help but dream about a bedroom with matching dusty rosa walls, an antique full-figure mirror, velvet pillows and a vintage table with mirrors for applying makeup.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LE BON