HAPPY 1 YEAR

MARNI BAG

Indeholder reklamelink

2

Jeg må ikke få flere tasker, altså sådan slet ikke. Fordi jeg netop har købt en fra Chanel og har en mere på vej – ups. Men jeg har nu længe haft et rigtig godt øje til denne fra Marni. Simpelthen så pæn. Og jeg er ret vild med den i midnatsblå.

Marni-taske fra Utzon.

I’m simply not allowed to buy any more bags. Really not allowed. Why`? Well, because I just purchased one from Chanel and has another one coming soon. Men I definitely had my eyes on this one from Marni for quite some time. I really like it in storm and midnight blue.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY 1 YEAR