RED

HAPPY 1 YEAR

Sponsoreret

lot4

En af mine danske yndlingsshops – Nori Nori shop, hvor jeg blandt andet fandt tøj til sommerens to bryllupper samt Noors dåb (se dem her, her og her) fylder 1 år, og det skal fejres. Derfor kan man hele ugen opnå rabatter og vinde lækre give aways. Alt du skal gøre er at følge shoppen på Instagram og/eller Facebook – og selvfølgelig deltage. Hvad jeg godt kan lide ved shoppen er dens kuraterede udvalg af kendte og mindre kendte mærker samt dens helt unikke univers. Lige nu drømmer jeg om en prikket skjorte fra Britt Sisseck, en Carven kjole med frynser og en Aiayu badekåbe. Jeg er ret sikker på efteråret ville være meget nemmere at gå i møde med de tre ting i garderoben. Både top og nederdel på billedet kan lige nu købes på udsalg på shoppen.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED