CHANEL LE CRÉME MAIN

MINIMALISMA (ON SALE)

Indeholder reklamelink.

lot8

Jeg er blevet en smule besat af børnetøj, og er blandt andet rigtig begejstret for Minimalismas Signature silk-seamless-serie. Det er super sødt og holder sig sindsygt pænt, vask på vask. Det er til gengæld også ret dyrt, så jeg køber godt ind, når det er på udsalg, som lige nu hos Paracellet. Det holder for øvrigt 6 måneder, da størrelserne hedder 1-6 mdr, 6-12 mdr, osv.

img_0588

I’m a bit obsessed with baby clothes at the moment – for obvious reasons of course – and I’m (among a lot of other brands) really into the Signature silk-seamless range from Minimalisma. It’s super cute and I love how the quality really lasts. Unfortunately it’s rather expensive, so I make sure to shop some extra pieces when it’s on sale, like here at Paracellet. It’s quite long-lasting as the sizes go from 1-6 months, 6-12 months, etc.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANEL LE CRÉME MAIN