WEDDING PART 1

WEDDING PART 2 + WIN A 5000 DKK SHOPPING SPREE

lot5

lot6

lot4Inden middagen skiftede jeg til dette outfit, der ligesom sæsonens første bryllupsoutfit er i den fineste lyserøde farve. Det er en top og nederdel fra Perseverance London fra Nori Nori shop, læderjakke fra By Malene Birger og sko fra Valentino.

Og nu vi snakker om Nori Nori shop, så udlover jeg i samarbejde med Nori Nori shop et gavekort på 5.000 kr. til en heldig læser, så du kan shoppe nogle af mine yndlingsmærker såsom Totême, Frame og Britt Sisseck. Alt du skal gøre er at signe up til nyhedsbrevet her og smide dit navn i en kommentar nedenfor. Vær opmærksom på at du skal scrolle helt ned på siden og i nederste højre hjørne signe up. Konkurrencen slutter søndag den 20. august kl. 20 og vinderen bliver kontaktet direkte.

Before the dinner I changed into this outfit in a delicate rose – very much like the outfit I wore for this season’s first wedding. It’s a top and midi skirt from Perseverance London from Nori Nori shop leather jacket from By Malene Birger and shoes from Valentino. 

And speaking of Nori Nori shop.. in collaboration with Nori Nori shop I’m giving away a 5.000 DKK gift certificate so you can shop some of my favorite brands like Totême, Frame and Britt Sisseck. All you have to do is sign up for Nori Nori shop‘s newsletter right here and write your name in the comment field below. A winner will be found on Sunday August 20th at 8pm. The winner will be contacted via email.

132 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEDDING PART 1