SUNNIES

WEDDING PART 1

Indeholder reklamelinks

lot19

 

 

lot20

lot21Sæsonens andet og sidste bryllup er overstået og en af mine ældste veninder blev gift med hendes kæreste på den dejligste solskinsdag længe. Jeg havde den fineste Stine Goya kjole på i det smukkeste print og havde kombineret den med et par Aquazzura stiletter (i sorte her).

This season’s second and final wedding is over and done with and one of my bff’s got married to her boyfriend on one of this year’s finest spring days. I wore this gorgeous Stine Goya dress and a pair of Aquazzura shoes (available in black here). 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNNIES