REFLECTION DRESS

SUNNIES

img_6942

Jeg har hele foråret ville have nye solbriller. Mine Céline Audrey trængte til udskiftning efter 4 år, og desværre er det lykkes mig at miste mine to andre par fra Céline og FWSS (det sker ellers aldrig for mig med solbriller). Jeg har bare ikke helt kunne beslutte mig for hvilke par det skulle være. Men den anden dag fandt jeg endelig mit nye par – eller jeg fandt faktisk to meget forskellige par. Det ene er dette par fra Dior. De er så pæne, og endelig har jeg fundet et par det er lidt cat-eye agtige, der alligevel klæder mig. Du kan se dem “på” på Instagram (@thestylecavalry). De er fra Salling C Optik, nok Københavns bedste optiker – de har et stort udvalg og er de sødeste mennesker.

I wanted new sunnies so long. My Céline Audrey sunnies need to retire after 4 heard and unfortunately I managed to lose my two other pairs (and this never happens to me when it comes to my sunnies) from Céline and FWSS. I haven’t really been able to decide on what kind of style I wanted, but the other day I finally found THE pair (or actually two pairs). These are by Dior og I love their cat-eye shape. Something I’ve been looking for for long, but never found a pair that looked good on me. You can see me wear them on Instagram @thestylecavalry. They are from Salling C Optik, probably Copenhagen’s best optician. They have a huge selection and they are the sweetest people. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REFLECTION DRESS