PILLOWS

VINTAGE LOVE

lot16 lot18

Åh omkring de pæneste stole i hele verden (se resten af dem på min Instagram @thestylecavalry). Det er gamle vintage stole, der er blevet ombetrukket med det smukkeste blomstrede stof. Er helt dårlig over dem, og har ikke tænkt på andet siden jeg så dem.

Stole fra Stylepaste

Oh my! These must be the nicest chairs ever (see the rest of them on my Instagram @thestylecavalry) They are old vintage chairs, that has been refurbished with the prettiest floral fabric. I’m head over heels in love with them and they haven’t left my mind since I saw them earlier today.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PILLOWS