THIS WEEK'S FAVORITE

PILLOWS

stilleben_vintage_front_journal_1024x1024
Jeg er totalt begejstret for Stillebens nye vintage kollektion, hvor du blandt andet kan få disse smukke puder – i fine vintage stoffer. Min kæreste går nok amok, hvis jeg snart anskaffer flere puder, men de her er altså fristende. Især den smukke blomstrede pude øverst. Den første samling er lavet af fine vintage stoffer fra USA, men er produceret i Danmark.

I so love these pillows from the new vintage collection from Stilleben. My bf will probably go nuts if I buy more pillows but these are just so tempting. Especially the beautiful floral-printed pillow at the top. The first collection is made of fine vintage fabrics from the US, but is produced in Denmark.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS WEEK'S FAVORITE