GIVENCHY SUNGLASSES

THIS WEEK’S FAVORITE

Indeholder reklame links

the-style-cavalry-lotte-skovgaard-nielsen-noor-marmar-copenhagen1

Noor i ugens favorit: en lysegule body fra Marmar Copenhagen. Marmar Copenhagen laver det sødeste børnetøj og jeg er specielt vild med deres ribserie, der fås i alverdens farver. Jeg synes, det holder sig super pænt på trods af en del vask og så er det bare så sødt på Noor. Find lignede på udsalg her: faded rose, greek shade og pale blue.

Noor in this week’s favorite: a pale yellow t-shirt from Marmar Copenhagen. Marmar Copenhagen designs some of the cutest baby clothes and I’m especially really into their rib series, that comes in a lot of different colors. I think the quality is great – despite a lot of washing – and then it just looks so cute on Noor. Find similar items on sale here: faded rose, greek shade and pale blue.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVENCHY SUNGLASSES