ICE CREAM SOLVES EVERYTHING

NUORI SKINCARE

fullsizerender1

Efter jeg er blevet mor, er jeg blevet endnu mere opmærksom på hvad jeg putter i min krop, men også hvad jeg smører på den. Derfor lyttede jeg en ekstra gang, da jeg blev anbefalet produkterne fra NUORI. NUORI bruger nemlig kun naturlige ingredienser og er derfor 100 procent fri for parabener, mineralske olier, silikone, PEG, PPG, MEA, DEA, TEA, sulfater og syntetiske farver, konserveringsmidler og dufte. Det synes, jeg er enormt tiltalende og derfor glæder mig til at afprøve produkterne.

NUORI Supreme Moisture Mask og Vital Foaming Cleanser fra Nori Nori Shop

After becoming somebody’s mother, I’ve become even more aware of what I put inside by body – as well as what I apply to it. Therefore I was really interested in learning more about NUORI, a beauty brand that only uses natural ingredients and is therefore 100 percent free from parabens, mineral oil, petrolatums, PEG’s, PPGs, MEA, DEA, TEA, phthalates, silicones, and sulfates. This I found really appealing and I’m looking forward to testing the products.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ICE CREAM SOLVES EVERYTHING