VELVET SHOES

ICE CREAM SOLVES EVERYTHING

britt-sisseck-lotte-skovgaard-nielsen

britt-sisseck-lotte-skovgaard-nielsen-by-malene-birger

Eller faktisk ikke. Især ikke hvis man som jeg forsøger at komme i form efter besværlig graviditet. I løbet af de sidste fire måneder af graviditeten var jeg nemlig indlagt to gange og havde oven i de besværligheder også bækkenløsning – det betød absolut ingen motion, men heller ingen cykling eller lange daglige gåture med min hund Karla. Det var ret nedtur. Især fordi jeg lige havde fået mig selv i en anstændig form efter et personligt træningsforløb. At jeg så samtidig faldt i sukkerfælden i de måneder var slet ikke meningen. Alligevel lykkedes det mig “kun” at tage 11 kg på.  Det var nok, men når jeg hører mine veninder fortælle om +20 kilo, er jeg faktisk taknemmelig. Jeg var meget nervøs for om kiloene ville ryge igen, jeg synes, det har været svært, rigtig svært faktisk, at se og mærke min krop forandre sig så meget og blive stor og besværet. Jeg er mange gange blive spurgt om jeg ikke nød min graviditet og min mave, og svaret har desværre været nej. Jeg synes ikke, det var fedt at være gravid, og hver gang jeg ser en højgravid kvinde nu, tænker jeg bare: godt det ikke er mig. Heldigvis er resultatet af al elendigheden absolut det hele værd. Kiloene er røget nu – men, men, men en graviditet, manglende aktivitet og al for meget sukker sætter sine klare spor, og jeg kan mærke at min krop er langt svagere end tidligere og ja, indrømmet, så vil jeg da også gerne stramme vældigt meget op. Derfor har jeg nu signet up til et træningsforløb hos Cramers Studio. Tanken var først et mor-barn hold, hvilket stadig er planen, men da dette først starter op til august, har jeg valgt at starte nu med et forløb med 3 ugentlige træninger. Jeg har allerede været afsted tre gange, og det er hårdt, udfordrende, tiltrængt, men også super sjovt. Jeg kan mærke, det er den helt rette beslutning for mig at komme i gang. Aldrig har jeg da kunne squatte med så få kilo som lige nu. Jeg håber I har lyst til at læse med og høre mere om min  stram-op-rejse. Jeg holder jer løbende opdateret. Mit mål er at kunne disse bukser. Og apropos tøj, så er jeg super begejstret for min nye skjorte fra Britt Sisseck med fint ispind-print.

Photos by Thomas Degner.

Britt Sisseck shirt from Nori Nori shop and By Malene Birger leather trousers. Check my Instagram (@thestylecavalry) to see which shoes I’m wearing with this outfit.

Or actually not. Especially not if you try to get back into shape after a difficult pregnancy. During the last four months of my pregnancy, I was hospitalised twice and had a lot of pain due to  pelvic instability – that meant absolutely no exercise,  no cycling and no long walks with my dog Karla. It was such a pain in the a**. Especially since I had recently worked so hard to get in shape with a personal trainer. At the same time I also succumbed to my very sweet tooth. Nevertheless, I managed to gain “only” 11 kg. Enough, but when I hear my girlfriends tell me about their +20 kilos, I’m actually grateful. I was very nervous about whether the kilos would easily disappear or not and I found it really difficult to come to terms with all the changes to my body. I thought it was quite the hassel getting bigger and to be honest,  I really didn’t enjoy being pregnant at all. Fortunately the extra weight is gone by now but a pregnancy, lack of activity and too much sugar have put a clear mark on my body, which is far weaker than before. It needs to region strenght and it needs a lot of toning. That’s why I’ve signed up for personal training session at Cramer’s Studio. First I intended to join mother-child session, which I still intend to do, but as this doesn’t begin until August, I have chosen to start already now with 3 weekly private sessions. I have already been three times and it is definitely challenging and needed but also great fun. My goal is to finally fit into these trousers. And speaking of clothes… I’m so into my new Britt Sisseck ice cream print shirt.

2 comments

  • Honey, jeg ramte de 20 kg og jeg er kun halvvejs. Og sukkerfælden fanger mig dagligt. Mangler alt for meget grønt i min kost men tiden er der bare ikke. 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELVET SHOES