KJÆR WEIS

VELVET SHOES

img_3653

Jeg elsker velour, det kan åbenbart ikke siges eller vises nok gange. Kan I huske min puf og mine stole? Nu er der også flyttede et par veloursko ind hos mig. Faktisk lustede jeg velour-sko allerede i starten af 2016 (her), men det er først nu, jeg rent faktisk får et par.

By Malene Birger Ilonas sko

I love velvet, it can obviously not be said or displayed enough times. Do you remember my pouf and my chairs? Now these velvet shoes have also moved into my wardrobe – it certainly took a while. I was already thinking about a pair in the beginning og 2016 (here).

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KJÆR WEIS