THE TRENCH COAT

KJÆR WEIS

fullsizerender2

Jeg har længe kendt til Kjær Weis, men har faktisk aldrig prøvet produkterne, og alt jeg kan sige til det er: big mistake. Jeg er virkelig blevet begejstret for mærket, specielt Cream Blush i farven “Embrace”  og Radiance Highlighter. Begge er helt cremede og silkebløde, det er så lækkert – derudover er jeg ret begejstret for at de kan bruges til mere end et område. Blush kan også bruges til læberne, mens highlighteren også kan benyttes som øjenskygge. Det betyder nemlig at min makeup-taske er betydeligt lettere.

KJÆR WEIS CREAM BLUSH, HIGHLIGHTER AND MASCARA

Big mistake that I first now am trying out the Kjær Weis range because I’m so excited about these products, especially the Cream Blush in the color “Embrace” and the Radiance Highlighter. Both are creamy and silky, and it’s just such a pleasure to apply to your skin. I also really like the fact that they can be used for more than one purpose. The blush can also be applied on the lips, while the highlighter can also be used as eyeshadow.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE TRENCH COAT