BUDTZ BENDIX CHANGING TOWER

THE TRENCH COAT

56

Jeg er så glad for min nye trenchcoat fra AF Agger, helt perfekt oversize og bare pæn. Den er fra sommer 17 kollektionen og vist nok desværre udsolgt. En del af jer har spurgt hvor I kan købe AF Agger, og jeg ved følgende sælger mærket: Stylepaste, Holly Golightly og Norse Store. I kan se tidligere outfit posts med netop AF Agger her, her, her og her. Her har jeg brugt frakken sammen med min nye yndlingstrøje fra Totéme, croppede læderbukser fra By Malene Birger og Hermés sandaler.

Photos by Thomas Degner.

I love my new trench coat from AF Agger, it’s perfectly oversize and cool. It’s from the Summer 17 collection but I think it’s sold out everywhere by now. Quite a lot of you have asked me where you can buy the brand and I know these three stores carry it: Stylepaste, Holly Golightly and Norse Store. You can see other of my outfit posts with AF Agger here, here, here and here. Here I’m wearing the coat with my new favorite sweater from Totéme, croppede leather pants from By Malene Birger and Hermés sandals.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUDTZ BENDIX CHANGING TOWER