CHANEL EYES COLLECTION 2017

BUDTZ BENDIX CHANGING TOWER

lotte-skovgaard-nielsen-budtz-bendix-ikea

Indeholder reklamelinks

Jeg har et blød punkt for moderne, simple, og funktionalistiske møbler, hvilket desværre har betydet, at det har været lidt svært at finde udstyr til Noor – der er masser at vælge imellem, men ikke så meget, jeg synes passede ind hos os. Heldigvis faldt jeg tilfældigvis over Budtz Bendix og deres the Changing Tower, der opfylder netop mine behov:  funktionelt med simple linjer og et smukt grafisk udtryk. Bordet passer perfekt sammen med Noors seng (her) og hendes søde mouse-sæt (her)

Perigot Poubelle Frisbee bin fra STUDIO MINI SHOP, Ikea skab og Budtz Bendix Changing Tower

I have a soft spot for modern, simple, yet functional furniture, which have made it difficult to find furniture for Noor, that I though worked in our apartment. But luckily I came across Budtz Bendix and found the Changing Tower. I love the simple lines, that gives it a very graphic expression. It goes perfect with the Noor’s bed (here). and mouse-set (here).

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANEL EYES COLLECTION 2017