KASPER EISTRUP LITHOGRAPHY

LOOK FOR NOOR’S CHRISTENING

img_4153img_4154

Den 31. januar kl. 1.10 blev jeg mor til Noor. Det er næppe nogen overraskelse for den loyale læser. En lille pige på 52 cm og 3440 gram.Og i torsdags blev denne lille pige, der nu er knap 4 måneder gammel, og måler 67 cm og vejer 6,6 kg, døbt. Hun var iført familie-dåbskjolen, der blev brugt første gang i 1969 af min kusine og siden har været i brug 9 gange, deriblandt af mig selv (I kan se den på min Instagram her). Efterfølgende fik hun den fineste kjole med fugleprint fra Wheat på. Jeg selv var i skjorte fra Britt Sisseck, bukser fra Frame, sko fra Gianvito Rossi og ørering fra Ganni/Sophie Bille Brahe.

Photos by Thomas Degner.

On January 31st at 1.10 am I gave birth to Noor – probably no surprise to the dedicated follower. A little girl measuring 52 cm and 3440 kilos. And a few days ago my little girl, now almost 4 months and measuring 67 cm and 6600 kilos, was baptised. She was wearing the family christening dress, which was first worn in 1969 by my cousin, and has since the  been worn 9 times – by myself also (you can take a closet look at the dress on my instagram here). Afterwards she wire a cute little dress with bird print from Wheat. I wore a shirt from Britt Sisseck, jeans from Frame, shoes from Gianvito Rossi and earrings from Ganni/Sophie Bille Brahe. 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KASPER EISTRUP LITHOGRAPHY