INGRID BAG

KASPER EISTRUP LITHOGRAPHY

img_2791Julegaven fra min kæreste er endelig blevet indrammet og kommet op og hænge. Jeg har længe ønsket mig en litografi af Kasper Eistrup og det har jeg åbenbart på et tidspunkt fået fortalt min kæreste – og tænk, det huskede han. Jeg blev så glad. Han er jo totalt #husbandpotential. Den er købt hos Litografisk, der har så mange fine, fine, fine billeder.

Gubi chair from Interiorshop.dk

The Christmas gift from my bf has finally been framed and put on the wall. I wanted a lithography by Kasper Eistrup for a long time and apparently I told my bf this at one point – and he actually remembered. I was so happy. He is totally #husbandpotential. The lithography is purchased at Litografisk.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INGRID BAG