SUMMER BEAUTY ESSENTIALS

INGRID BAG

img_3649

Tasker og sko gør mig glad. Altså på det der helt materielle plan. Da jeg først så denne taske til By Malene Birgers salgsmøde for SS17 kollektionen, faldt jeg lidt for den. Jeg valgte den i denne, farve da jeg mangler en sort taske, men den fås også i hvid.

By Malene Birger Ingrid bag in black, Gubi chair from Interiorshop.dk

Bags and shoes make my happy, materially speaking that is. I fell for this bag when I first saw it at the By Malene Birger SS17 sales meeting. I chose this one as I’m missing a black bag, but it also comes in a white version.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER BEAUTY ESSENTIALS