THE JUNO BED

SUMMER BEAUTY ESSENTIALS

fullsizerender4

Solen er endelig fremme. Jeg elsker hvordan jeg  på min morgentur med min hund Karla kunne gå uden jakke, og at jeg netop har sendt min kæreste afsted i shorts. Det gør da en glad. Men hvad der ikke gør mig glad er min vinterblege krop. Derfor kastede jeg mig i sidste uge ud i en spraytan, hvilket gav glød nogle dage. Den glød er dog desværre væk igen, og derfor har jeg forsøgt mig med Rudolph Care’s nyeste produkt A Hint of Summer – og jeg er begejstret. Hvor jeg tidligere har været bange for selvbruner fordi jeg synes, det har været svært at påføre, er disse dråber det letteste i verden. Du blander dråberne i din dagcreme/lotion (2 dråber til ansigt, 4 til krop) og fordeler det over det ønskede område – og det er altså virkelig let og giver huden en fin glød – uden at være for brun eller orange. Derudover er det let at “bygge på” – du tilføjer bare nogle ekstra dråber, hvis du ønsker det. Derudover bruger jeg også en blush til kinderne. Jeg er pt. ret meget fan af denne fra Chanel.

Rudolph Care A Hint of Summer and Chanel Joes Contraste Powder Blush in 370 Èlègance

The sun is out, and I love how I was able to walk my dog Karla without wearing a jacket this morning and that my bf just left the house in shorts. That makes me happy. What doesn’t make me happy is my winter pale body. That’s why I went to get a spraytan last week, which gave me a sunkissed look for a few days. However that tan is gone and therefore I’ve been trying out Rudolph Care’s newest product “A Hint of Summer” and I’m thrilled. Previously I’ve been afraid of selftanning as I always found it difficult to apply evenly and without turning orange. But not this product, it’s so easy to apply. All you have to do is mix a few drops in your day cream/body lotion (2 drops for the face, 4 for the body) and apply it over the desired area – easy peas. It’ also easy to “build” your tan, just add some extra drops if you wish. In addition to “A Hint of Summer”, I also apply a bit of blush. Currently I really like this one from Chanel.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE JUNO BED