WEDDING OUTFIT

THE JUNO BED

img_2719

Jeg har altid elsket Juno tremmesengen, der blev designet af arkitekt Viggo Einfeldt i årene 1942-43. Den er så fin, jeg er vild med dens tidsløse design og fine håndværk og så er det meget smart at den kan vokse med barnet. For 3-4 år siden skulle min  kusine skille sig af med hendes og jeg overtog med glæde sengen – på trods af, at jeg ingen kæreste havde – eller var i nærheden af at skulle have et barn. Derfor har den stået i mine forældres kælder siden, men endelig er den kommet frem. Noor er endnu ikke helt stor nok til at sove i den, hun sover stadig i hendes Nature Sway, men så kan jeg glædes over synet af sengen indtil hun er klar. Produktionsrettighederne er siden blevet overtaget af Sebra, der har lanceret en opdateret version af sengen (der nu hedder Sebra-sengen), der lever op til nutidens sikkerhedsstandarder.  Sengen er et lille designikon i sig selv, og I ved jo hvordan jeg elsker designikoner.

Juno seng (Sebra-seng her) og Sebra sengerand, luftballoner fra Lirumlarumleg

I’ve always loved the Juno crib designed by architect Viggo Einfeldt between 1942-43. It’s just so cute and I love the timeless design, and the craftsmanship. Some years ago my cousin was selling hers and I just had to buy it – in spite of the fact that I did not have a boyfriend – or was anywhere near having a child. Since then it’s been stored in my parents’ basement but not anymore, Noor might still be a bit  too  small to sleep in it, so she’s staying in her Nature Sway for now, but sooner or later she will  definitely sleep in there. Since it was designed in the 40’s, the production rights has been handed over to Sebra, that  has relaunched the crib in an updated version that meets today’s safety standards. To me the crib truly is a small design icon in itself, and you know how I love design icons.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEDDING OUTFIT