PERSEVERANCE LONDON

WEDDING OUTFIT

img_3695 img_3699

img_3703 img_3726

I lørdags var jeg til det smukkeste bryllup. Vielsen foregik i Christians Kirken på Christianshavn efterfulgt af fest på Helenekilde Badehotel i Tisvilde. I den anledning var jeg hoppet i denne Perseverance London kjole fra Nori Nori shop. Jeg faldt for den smukke lyserøde farve, de fine utraditionelle blonder og specielt de smukke ærmer.

Perseverance London from Nori Nori shop, By Malene Birger Ingrid bag, Gianvito Rossi shoes, and Anni Lu bracelet.

Saturday I went to one of my friend’s wedding. The ceremony took place at Christians kirke on Christianshavn followed by dinner and party at Helenekilde Badehotel in Tisvilde. For the dinner and party I was wearing  this Perseverance London dress from Nori Nori shop. I fell for the delicate color, the ntraditional lace and – especially – the beautiful sleeves.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERSEVERANCE LONDON