METALLIC SHADES

PERSEVERANCE LONDON

img_3654

Jeg er i gang med at forberede mine outfits til i morgen, hvor jeg skal til bryllup. Jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå med Noor, der skal passes på hotelværelset undervejs. Jeg er stadig i tvivl om hvad jeg hopper i til selve vielsen, men til festen om aftenen bliver det denne kjole fra Perseverance London. Jeg har noget for lyserød for tiden, farven kræver dog lidt farve. Derfor fik jeg i går en spray tan, og bare rolig, jeg er ikke orange, har bare fået en smule glød. Resten må komme fra makeup.

Perseverance London dress from Nori Nori, Wegner Wing Chair from Interiør Shop, Lampe Gras lamp and Christina Lundsteen pillow.

I’m currently preparing outfits for tomorrow’s wedding. I’m bringing Noor and my mum is going to look after her at the hotel room during the wedding. I’m pretty excited to see how that will work. I’m still not sure what l’ll wear for the actual nuptial but for the party I’m looking forward to wearing this dress from Perseverance London. I have a thing for pink at the moment but it does require a bit of a tan, so yesterday I had a spray tan, just to add a bit of color to my winter pale body.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

METALLIC SHADES