RED HEELS

METALLIC SHADES

guld_chanel

Indeholder reklame links
På lørdag skal en af mine bedste veninder giftes og jeg er stadig usikker på hvad jeg skal have på. Lige nu overvejer jeg nogle forskellige kjoler fra Self-Portrait, en sort (bruden har godkendt) med bare skuldre i midi længde (her), en kort lysblå med blonder (her) eller en anden kort blå med flæser (her). Smid en kommentar om hvilken I synes jeg skal vælge herunder? Makeuppen tror jeg dog jeg har styr på – masser af sommerglød og metalliske nuancer. Denne palette fra Chanel skal hjælpe mig med at skabe dette look.

On Saturday I’m invited for one of my best friend’s wedding and I’m still not sure what to wear. Currently I’m considering different dresses from Self-Portrait: A black (approved by the bride) midi-length dress with bare shoulders (here), a short light bluse lace dress (here) or another blue short dress with frills (her). Help me decide by letting me know which one is your favorite below. The makeup is – however – planned – I’m going for a lot of metallic shades, which I will create with this palette from Chanel.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED HEELS