SAME SAME BUT DIFFERENT PART 4

SHADES OF RED

img_3335

Når det kommer til makeup, er der et look der aldrig fejler – de evigt klassiske røde læber og negle. Jeg synes ofte røde læber kræver lidt mod, nok mest fordi de kræver så meget opmærksomhed, tålmodighed og pleje,  men det gør dem jo ikke mindre pæne. Røde negle er heldigvis noget mindre forpligtende. Chanel har nogle af de smukkeste røde nuancer og er derfor go-to mærket for mig, når jeg skal bruge neglelak, læbestift eller lipgloss i rød.

When it comes to makeup, one look that never fails is the eternal classic red lips and nails. Red lips does however take some courage to wear as they require so much attention, patience and care. Red nails however are a lot less demanding. Chanel has some of the prettiest shades of red and is my go-to brand when looking for nail polish, lipstick or lip gloss in red. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAME SAME BUT DIFFERENT PART 4