CATHERINE RABEN DAVIDSEN

DRY BRUSHING

-11.jpg

Det er på tide at få gang i nogle skønhedsrutiner efter min graviditet. Jeg har ganske vist mere eller mindre tabt de kilo, jeg tog på, men kroppen er alligevel noget mærket af 9 måneders graviditet. Mest af alt så trænger den til kærlig pleje og opstramning. En rutine, der er let at komme i gang med hurtigt er tørbørstning, der aktiverer og stimulerer kroppen og er eftersigende det bedste middel mod cellulite. Jeg har ladet mig fortælle, at den bedste børste til formålet er denne fra Karmameju. Du skal huske, at stryge i samme retning, som lymfebanerne løber, altså mod hjertet (dog ikke på ryggen, hvor du skal bevæge børsten fra skuldrene og ned mod lænden). Vær opmærksom på ikke at trække for meget i huden, da det kan ødelægge den.

It’s time to get some beauty routines back on track after my pregnancy. I have – more or less – lost the weight I gained but my body is still feeling 9 months of pregnancy. Most of all, it requires some TLC. A routine that is easy to get started with quickly is dry brushing. Dry brushing energizes and stimulates the body and is by far the best remedy for cellulite – and I’ve been told that the best brush is this one from Karmameju. Remember to stroke towards the heart and be careful not to pull the skin too much as it may damage it.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CATHERINE RABEN DAVIDSEN