AF AGGER COAT

CATHERINE RABEN DAVIDSEN

img_2781

Til min fødselsdag i marts var jeg så heldig at få dette litografi kaldet “Hemlock” af Cathrine Raben Davidsen. Jeg har længet beundret hendes kunst og blev intet mindre en lykke, da dette værk endelig blev mit. Det er købt hos Edition Copenhagen, der bestemt er et besøg værd, hvis du leder efter smukke billeder til din væg.

Sofaen fra Sofakompagniet, lampe fra Lampe Gras og puder fra Cam Cam hos Lirumlarumleg.

For my b-day in March I got this litography as a gift from my family. It’s called Hemlock and is by Cathrine Raben Davidsen. I’ve been a fan of her work for a long time and I was extatic when I opened the gift. It’s purchased at Edition Copenhagen – and if you are looking for art, this is definitely the place to go. 

Couch from Sofakompagniet, lamp from Lampe Gras and pillows from Lirumlarumleg

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AF AGGER COAT