CHANEL ROUGE

WIDE TROUSERS

img_2362

Jeg kan ikke forklare hvor rart det er at være retur i almindeligt tøj. Jeg har ikke synes, det var specielt sjovt at være gravid og har haft vildt svært ved at klæde mig på. Nu begynder jeg heldigvis at kunne passe mit gamle tøj igen. Men når man endnu ikke er helt tilpas i sin krop efter 9 mdr med et lille menneske i maven er det godt med løse bukser og strik.

 

By Malene Birger trousers and knit, Balenciaga shoes.

 

I cannot explain to you how good it feels to be back in regular clothes. I didn’t really like being pregnant to be honest and found it so hard to figure out how to dress with a big belly. Fortunately I’m starting to fit into my old clothes. But when you aren’t totally okay with your body after 9 months of pregnancy, it feels good to start with wide pants and a knit. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANEL ROUGE