GHD STYLER

ABOUT BECOMING SOMEBODY’S MUM

img_1427

Det er vildt at blive mor. De første dage var et stort lykke og panik-rus – fra at føle en helt uvirkelig forelskelse til at panikke over at hun på et tidspunkt bliver stor (jeg vil have hun skal være baby altid). Sådan en emotionel rutsjebane. Jeg kan virkelig savne de allerførste dage og den bobbel, min kæreste og jeg befandt os i – og jeg bliver helt misundelig på alle de gravide damer, der har denne oplevelse i vente. Det er unikt og ubeskriveligt. Men det er også hårdt med sådan en lille en. Jeg bekymrer mig konstant, jeg er bange for ikke at gøre det godt nok, og tænk hvis der sker noget med hende. Ja, at blive mor er det bedste i verden – men det er også det hårdeste. Alligevel ville jeg ikke undvære den lille dame –  og i stedet for at kalde hende “den lille dame”, så kan jeg afsløre, at hendes navn er Noor. Det betyder “lys” og det er i sandheden hvad hun er. Mit lille lys.

Dress By Malene Birger, sko Céline.

Becoming somebody’s mum is mindblowing. The first few days were a mix of pure happiness and utter despair. From feeling a totally unreal infatuation to being almost sickened by the thought of her growing old (I want her to stay a baby forever). I miss the very first few days and especially the bubble of happiness you are in. I’m definitely jealous of all the pregnant ladies who have this experience in store. It is unique and indescribable. But it is also tough –  I worry constantly, I’m afraid I won’t do a good job and what if something happens to her. Yes, being a mother is the best job in the world – but it is also the hardest. Still, I would never want to live without this little lady – and instead of calling her that, I can reveal that her name is Noor. It means “light” and that is truly what she is – My little ray of light.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GHD STYLER