HOW TO WEAR...

SAME, SAME BUT DIFFERENT PART 3


image

Two pairs of Valentino’s, two pairs of Celine’s and two pairs of Hermes. As I told you many times, I often buy items I love in doubles – and I sure do love these sandals.

This weekend has been great, the weather yesterday felt almost like spring and my boyfriend, Noor and I celebrated with a long walk around town. I’m really craving for spring – obviously so does the rest of Copenhagen as it seemed the whole city was out and about enjoying the weather.

To par fra Valentino, to par fra Céline og to par fra Hermes. Som jeg har sagt køber jeg ofte mere end en af samme item, hvis det item fungerer for mig – og det gør disse. 

Weekenden har været fantastisk, vejret i går føltes næsten som forår og min kæreste, vores datter Noor og jeg fejrede ved at gå en lang tur gennem København. Jeg længes virkelig efter forår – ligesom resten af København, der som os også var på gaden for at nyde solen.

1 comment

  • Kristina

    De er også bare så pæne!! 🙂 De er på toppen af min next buy liste sammen med Valentinos Rock Studs!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO WEAR...