SACHAJUAN BODY WASH

HOW TO WEAR…

img_1230

You no longer have to keep your open kitten heels in your closet until warmer weather. Just add a pair of sport socks – or perhaps a more feminine version like these and you are set to go. Totally streetstyle approved. I’ll give it a go with my Valentino shoes.

Picture: The Locals for Vogue.dPe

Du behøver ikke længere beholde din åbne sko i skabet indtil sommer. Bare brug dem sammen med et par sportsstrømper – eller måske en mere feminin version som disse og du er klar. Total streetstyle-godkendt. Jeg vil forsøge mig med mine Valentino sko

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SACHAJUAN BODY WASH