AF AGGER TOP

SACHAJUAN BODY WASH


TSC3.jpg

You gotta love the Sachajuan bodywash, if not for it’s ability to cleanse, hydrate and soothe the skin, then for it’s cute pastel colors. My favorite scene is the Ginger Spice as it gives your body a scent of floral bergamot and lemon. I’m addicted to bergamot (like you can see here).
Man kan ikke andet end at være vild med Sachajuans bodywash, hvis ikke for dens evne til at hydrere, rense og berolige huden, så i det mindste for de fine pastelfarvede nuancer. Min favorite er Ginger Spice, der dufter af bergamot og citron. Jeg er ret afhængig af bergamot faktisk (som du kan se her).

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AF AGGER TOP