MOUSE CHAIRS AND TABLE

AF AGGER TOP

image

I can’t wait to get back into this top fra AF Agger as I only had a chance to wear it once before I got to big for it. It’s in silk and have the cutest ruffled sleeves and neck. I really want to wear it with a pair of RE/DONE jeans – just need to drop that pregnancy weight. 7 kilos down, 4 to go.

See some of my previous post featuring AF Agger below:

Suede jacket 

Ride on Love knit 

Suede bomber jacket

Jeg glæder mig til jeg igen kan passe denne top fra AF Agger . Jeg nåede kun at bruge den en enkelt gang inden maven blev for stor. Den er i silke og er så fin med flæser på både ærmer og hals. Jeg vil gerne have den på sammen med et par jeans fra RE/DONE. Jeg skal bare lige tabe den sidste graviditetsvægt. 7 kg down, 4 to go.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOUSE CHAIRS AND TABLE