SAME, SAME BUT DIFFERENT PART 2

MOUSE CHAIRS AND TABLE

image

Preparing for a baby also means preparing a nursery – and that’s great fun. When searching for kids interior, I came across quite a few amazing shops, Studio Mini being one of my absolute favorites. Why? Because it has a large selection of quirky kids furniture – all are original, functional, beautiful and cool, just the way I like it. Some of the first items I fell in love with are this Mouse chair-and-table-set. So cute how the  “ears” resemble those of a mouse. Check out Studio Mini if you are looking to decorate your kids room.

Find the No Fred mouse chairs and table in oak here.

Med et barn følger også et børneværelse og at indrette netop det har været virkelig sjovt. Jeg har brugt mange timer på at søge inspiration og finde møbler og i den jagt er jeg faldet over en masse fine butikker, heriblandt en af mine favoritter, Studio Mini. Hvorfor? Fordi shoppen er fyldt af et stort udvalg af fine børnemøbler – alle originale, funktionelle, smukke og cool, ligesom jeg kan lide det. Noget af det første jeg faldt for er dette bord/stole-sæt, der ligner musseører. Hvis du selv går med tanker om et nyt børneværelse, så tjek Studio Mini ud.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAME, SAME BUT DIFFERENT PART 2