THE ELIPSE EARRING BY SOPHIE BILLE BRAHE

SAME, SAME BUT DIFFERENT PART 2

image

As I told you here, I rarely stick to just one pair of shoes if I really like the style. My motto is: When something fits perfectly, buy in multiples – so that’s what I do. These are by Céline, they are pointy (remember my pointy shoes post?) and have a small kitten heel – aka. the perfect everyday shoes. One pair is black while the other is burgundy and I was lucky enough to get both pairs on sale. You can have another look at them here, here and here.

Read Same, same but different part 1 here,

Som jeg tidligere har skrevet om her, så holder jeg mig sjældent til kun et par af samme slags sko, hvis de fungerer for mig. Mit motto er: Når noget passer perfekt, købe straks flere – så det er hvad jeg gør. Disse er af Céline, og er spidse (ligesom jeg kan lide det) og har en fin kitten heel aka. den perfekte sko til kontoret. Det ene par sorte, mens det andet er bordeaux. Jeg var så heldig at få begge par på udsalg. Du kan se mere til dem her, her og her.

1 comment

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE ELIPSE EARRING BY SOPHIE BILLE BRAHE