NEW COUCH

THE ELIPSE EARRING BY SOPHIE BILLE BRAHE

image

image

My brother gave me this Elipse earring from Sophie Bille Brahe for Christmas and I’ve been wearing it more or less ever since. It has turned into quite the classic piece of jewellery so of course I had to have it. It’s a part of the La Pyramide des Perle collection. I remember the first time I became acquainted with Sophie Bille Brahe. It was when she did a collaboration with designer Stine Goya for Stine’s FW11 show – remember? If not check this post out.

Min bror gav mig denne Elipse ørering fra Sophie Bille Brahe i julegave og jeg har stort set haft den på lige siden. Efter min mening er den endt med at være en sand klassiker, så derfor var jeg selvfølgelig nødt til at have den. Den er en del af La Pyramide des Perle kollektionen. Jeg husker første gang, jeg stiftede bekendtskab med Sophie Bille Brahe. Det var da hun samarbejdede med Stine Goya til Stines FW11 show – kan I huske det? Hvis ikke tjek dette indlæg ud.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW COUCH