THE THREE BEST BEAUTY ADVICE I RECEIVED

NEW COUCH

image

Recently I came to the conclusion that we needed a bigger couch and all though it was painful to say goodbye to my beloved Eilersen Tub couch (which I’m by the way now selling right here – with a selection of my wardrobe (more coming soon)), it’s been really good having a couch, that’s big enough for all of us. It wasn’t hard to find a replacement as I had my eyes on this one from Sofakompagniet, that’s called Eddie. I had a hard time deciding on the color but in the end I went for this grey-greenish version as I thought it suited really well with the rest of my furniture – and also admitting to myself that another white couch wasn’t the best idea with Karla and a baby in the house. When I bought the Tub sofa, I had to wait 22 weeks on delivery, but fortunately when you buy via Sofakompagniet delivery times is much faster and I only had to wait five days before it arrived. Also the prices are so reasonable.

Eddie-couch from Sofakompagniet, Vee Speers pictures, Lampe Gras lamp, Ox Denmarq table, Cam Cam pillows, Numero 74 pillow and blanket from Lirumlarumleg and Fritz Hansen Objects vase and candle sticks.

For nylig måtte jeg erkende, at vi var nødsaget til at anskaffe os en større sofa, og selvom det gjorde helt ondt at sige farvel til min elskede Eilersen Tub sofa (som jeg er i øvrigt sælger lige her – med et udvalg af items fra min garderobe (der bliver uploadet mere snart)), har det været helt rart med en større sofa med plads til alle. Det var heldigvis ikke svært at finde en erstatning, da jeg havde kigget på en fra Sofakompagniet, der hedder Eddie. Det var svært at beslutte farven, men til sidst valgte jeg denne  grå-grønlig udgave, som jeg synes passer rigtig fint ind i min lejlighed. Samtidig måtte jeg også indrømme, at endnu en hvid sofa ikke er helt praktisk med både Karla og snart en baby i huset. Da jeg købte Tub-sofaen måtte vente 22 uger på levering, men heldigvis er leveringstiden meget hurtigere, når du køber via Sofakompagniet. Jeg ventede kun fem dage før den ankom. Og som en bonus oveni, så er priserne virkelig rimelige.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE THREE BEST BEAUTY ADVICE I RECEIVED