LING SIGNATURE FACIAL

SAME, SAME BUT DIFFERENT PART 1

image

Same, same but different. When I find a shoe, I love, I often not only stick to just one pair, I often get it in several colors. These Rock Studs kitten heels from Valentino is just an example (read here why you should buy a pair of these) as I have two “different” pairs: one in the classic black/nude (shop it here) and one in all-nude (shop it here). The black/nude pair was purchased at full price, while the others was bought on sale – so keep an eye out in the beginning of the sale period, you might be lucky to find one of the classic colors.

You can find previous posts featuring the Rock Studs here:
Why Valentino Rock Studs?
Valentino Rock Stud Pumps
Barely-there strap top (outfit)
Wedding outfit

Same, same but different. Når jeg finder en sko, jeg elsker, køber jeg ofte mere end et par, dog i forskellige farver. Disse Rock Studs kitten heels fra Valentino er bare et eksempel herpå (du kan her læse hvorfor jeg er specielt vild med dette par), da jeg har to “ens” par, dog i forskellige farver: et par i den klassiske sorte/nude (shop dem her) og et par i en all-nude (shop dem her). Det sorte/nude par har jeg købt til fuld pris, men det nude par er købt på udsalg – så hold et åbent øje i starten af udsalgsperioden. Du kan være heldig at finde skoene i en af de klassiske farver.

Du kan læse tidligere posts om skoene her:
Why Valentino Rock Studs?
Valentino Rock Stud Pumps
Barely-there strap top (outfit)
Wedding outfit

3 comments

 • Kristina

  Kære Lotte,
  Først kæmpe tillykke med den lille nye 🙂 det må være sådan en vild følelse.
  Dernæst, jeg har læst dine anbefalinger til dyrere sko, og at man helst skal få dem forsålet så hurtigt som muligt. Kan du anbefale en god skomager i København, som man tør efterlade sine dyre designersko til? 🙂
  Tak for en dejlig blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thestylecavalry

   Mange tak for dine søde ord.
   Jeg bruger en skomager ved Vesterbro Torv, overfor Irma i kælderen. Kan desværre ikke huske navnet. Rigtig godt sted

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love these shoes <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LING SIGNATURE FACIAL