CLARINS TONIC BODY TREATMENT OIL

LING SIGNATURE FACIAL

image

Some time ago I went by Dollface to try out their Ling Signature Treatment. I had heard so much good about both the Ling beauty brand as well as the actual treatment, and I wasn’t disappointed. During the treatment I went through several phases: a cleanse, an analysis of the skin, a Triple peel, a deep cleanse, a facial massage with hot jade stones and 2 x masks. The treatment is suppose to help maintain a healthy glow and tightens the muscles in your face and honestly, you can actually see a big difference to you skin immediately afterwards. For me it felt like some of the redness in my skin had disappeared, I felt less puffy in the face and the skin just felt so clean and soft. Definitely worth a try.

And speaking of Dollface.. Lillie, the owner, recently published her second beauty book: “Din skønhed”. If you find the beauty arena to be quite a jungle, I recommend you read the book. It offers great advice for almost everything beauty-relatered.

Picture: “Din Skønhed” by Lillie Gitte Østergaard, Chanel Rubik’s Cube and highlighter.

For noget tid siden afprøvede jeg Dollfaces Ling Signature Treatment (hos Louise Camilla Iversen). Jeg har flere gange hørt godt om både Ling brandet, men også om selve behandlingen, og jeg blev ikke skuffet. Under behandlingen gennemgår du flere faser: afrens, analyse, Triple Peel System, dybderens, ansigtsmassage med varme jadesten og to masker. Behandlingen lover at opretholde en sund glød, medvirker til at din hud bedre kan optage næringsstoffer samt hjælper med at opstramme muskulaturen og minimere hudens fine linjer. Jeg følte selv, at jeg efter behandlingen kunne se en stor forskel på min hud . Min rødme var minimeret og huden føltes opstrammet og virkelig dybderenset og blød. Helt sikkert en behandling, der er værd at afprøve. 

Og nu vi snakker om Dollface, så har Lillie, Dollfaces ejer, for nyligt udgivet hendes 2. skønhedsbog: “Din Skønhed”. Og hvis du synes skænhedsprodukter og rutiner kan være lidt af en jungle, så er det bogen for dig. Den indeholder masser af rigtige gode tips og anbefalinger.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLARINS TONIC BODY TREATMENT OIL