WARREN LAMP

CLARINS TONIC BODY TREATMENT OIL

image

So far no stretch marks (knock-on-wood) and I’m sure it’s because of this Tonic Body Treatment Oil from Clarins. The oil is suppose to improve skin elasticity and maintain skin firmness and – as an added bonus – it’s parabens and sulfates free. Every time I apply it, it just feels like I’m doing something really good for my body – and baby.

Indtil videre ingen strækmærker (7-9-13), og jeg er sikker på, at det skyldes denne Tonic Body Treatment Oil fra Clarins. Olien har til formål, at forbedre hudens elasticitet og opretholde hudens fasthed – og som en ekstra bonus er den fri for parabener og sulfater. Hver gang jeg påfører den, føler jeg det som om, jeg gør noget godt for min krop – og baby.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WARREN LAMP