POINTY SHOES

WARREN LAMP

image

When it comes to interior, I have a thing for chairs and lamps. I just can’t get enough. And this is one of the latest additions to my collection of lamps. It’s the Warren lamp designed by Søren Rose Studio for Menu. It’s perfect for your bedroom as it has such a soft, dimmer light. Also the brushed brass works really well with the Objects candle stick designed by Jaime Hayon for Fritz Hansen and the OxDenmarq marble table which actually also has brass legs.

Når det kommer til interiør, har jeg en mindre besættelse af både stole og lamper, og denne lampe er den sidste “new-comer” i samlingen. Det er Warren lampen designet af Søren Rose Studio for Menu. Den er ret perfekt til soveværelset, da den har et blødt, dæmpet lys. Det børstede messing passer ret fint sammen med Objects lysestagen designet af Jaime Hayon for Fritz Hansen og OxDenmarq bordet, der faktisk også har messing ben.

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POINTY SHOES