2016 WISHLIST UPDATE

POINTY SHOES

image

I definitely have a thing for pointy shoes at the moment. These are all by Céline and all but one pair (far left) are bought on sale. Yes, you can really hit jackpot sometimes. I almost only buy shoes on sale, it’s always what seems to attract me the most. Which pair do you like the most?

Jeg har helt sikkert en svaghed for spidse sko for tiden. Af disse fire par, der alle er fra Céline, er tre af dem købt på udsalg. Ja, man kan være ret heldig nogle gange. Jeg køber stort set kun sko på udsalg, det er som om det er den kategori, jeg finder mest tillokkende. Hvilket par kan du bedst lide?

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016 WISHLIST UPDATE