RABENS SALONER LEATHER PANTS

2016 WISHLIST UPDATE

image

In the beginning of 2016 I made my annual wish list (see it here) and now it’s time to look into what I actually ended up buying. On my wishlist was the following:

Aquazzura Wild Thing suede sandals
Gianvito Rossi green velvet pumps (similar here)
Céline box bag

The only thing I ended up buying was actually the Aquazzura sandals in blue. The Gianvito Rossi sold out quickly and I never came around to saving up for the Céline box bag. I’m currently working on my 2017 wishlist and I think, I need to be more realistic about what I actually need insted of wishes for items, I rarely use. Unfortunately these sandals never really worked for me and my feet, therefore I’m selling them HERE – along with other items from my wardrobe.

I starten af 2016 lavede jeg min årlige ønskeseddel (find den her) og det er nu tid til at se tilbage på hvad jeg rent faktisk endte med at købe. På ønskesedlen var følgende:

Aquazzura Wild Thing suede sandals
Gianvito Rossi green velvet pumps (lignende her)
Céline box bag

Den eneste af de tre ting, jeg faktisk endte med at købe var faktisk de blå Aquazzura sandaler. Parret fra Gianvito var hurtigt udsolgt og Céline tasken fik jeg aldrig sparet op til. Øv. Lige nu arbejder jeg på min 2017 ønskeseddel og jeg er vist nødsaget til at være mere realistisk omkring mine ønsker, og finde på ting, jeg rent faktisk har behov for. Desværre er disse sandaler og jeg aldrig rigtig blevet de bedste venner og derfor sælger jeg dem HER sammen med  andre sager fra min garderobe.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABENS SALONER LEATHER PANTS