HERMÉS ORAN SANDALS

RABENS SALONER LEATHER PANTS

image

I’ve certainly said it before, and now I will again, but when it comes to my clothes, I most often choose classic items. Over the years I have learned that these are the ones that stays the longest in my wardrobe, while the more trend-based spur-of-the-moment buys have an incredibly short lifespan plus I usually only wear them a few times. This fact also justifies spending a bit more money on a cashmere sweater (actually available for reasonable money in both H&M, Zara and Uniqlo), a nice pair of shoes or a pair of leather pants. And leather pants are my biggest “sin”. I have a lot. Quite a few from By Malene Birger, that makes the best leather leggings, but now also these pants from Rabens Saloner. I love the structured leather, and cannot wait to wear them when I’m no longer pregnant. And that’s the thing with wardrobe staples. It doesn’t matter if you don’t fit into them at this very moment, they will forever be in style. My goal is to wear them for my birthday in March. Realistic or not?

Jeg har helt sikkert sagt det før, og nu igen, men når det kommer til mit tøj, så vælger jeg oftest klassiske items. I løbet af årene har jeg lært, at det er de ting, der forbliver længst i min garderobe, mens de mere trend-baserede impulskøb har utrolig kort levetid og oftest kun bliver brugt få gange. Derfor kan jeg også bedre retfærdiggøre at bruge flere penge på en cashmere trøje (der faktisk kan fås til rimelig penge hos både H&M, Zara og Uniqlo), et par lækre sko eller et par læderbukser. Og netop læderbukser er min helt store “synd”. Jeg har mange. En hel del fra By Malene Birger, der laver de bedste læderleggings, men nu også de her bukser fra Rabens Saloner. Jeg er vild med det strukturerede læder, og kan slet ikke vente med at hoppe i dem, når jeg ikke længere er gravid. Og det er netop finte med garderobe klassikere, du kan måske ikke passe dem lige nu, men det er ligemeget for de er lige så relevante om et halvt år, som de er nu. Det er mit mål at have dem på til min fødselsdag i marts. Er det mon realistisk?

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HERMÉS ORAN SANDALS