RIDE ON LOVE

HERMÉS ORAN SANDALS

image

The right sandals can be hard to find, especially since there are so few nice ones out there. But last summer I still managed to find not just one pair, but two different pairs, that I love. Ones of these was the Hermés Oran sandals in brown (the other pair was these) and as you know, when I find something I really like, I normally buy another pair. But it wasn’t easy to find the black version as they have been sold out all summer in my size. But a few month ago I finally came across them, totally out of season but now they are finally mine. How do you like them?

Sandaler kan være svære at finde, jeg synes, der er langt imellem de pæne af slagsen, men sidste sommer lykkedes det mig alligevel at gøre to geniale sandalkøb. Et af disse køb var Hermés Oran sandaler i brun (de andre var disse). Og fordi jeg har brugt dem så meget, havde jeg også set mig lidt lun på samme model i sort. For noget tid siden fik jeg endelig fat i dem, de har nemlig været udsolgt gennem hele sommeren. Helt uden for sæson, men så er de klar til næste år. Heldigvis er de så klassiske, at de aldrig går af mode. Kan du lide dem?

 

 

 

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIDE ON LOVE