BIG CHANGES

HANS J. WEGNER WING CHAIR

Wegner chair from Interior, Numero 74 pillow from Lirumlarum

Wegner chair from Interior and Numero 74 pillow from Lirumlarumleg.

Everyone needs a armchair, you know that comfy chair where you can spend days just flipping through magazines or reading great books. Unfortunately I have way too little time to do any reading at the moment as I’m busy finishing up some major projects at By Malene Birger before my maternity leave starts on Friday. But after that I hopefully have a month or so with more time. I’ve been looking for a new comfy chair for so long and I have been in love with quite a few a long the way – but in the end I decided for Wegner’s Wingchair. The chair was originally designed in 1960 by Hans J. Wegner and is one of his most celebrated works and a perfect example of his design aesthetics. I bought the chair at Interior, my go-to-furniture-shopping-store. I buy more or less all my furniture there. I often change the pillow, but currently it’s the star pillow from Numero 74. Numero 74 is one of my favorite interior brands at the moment, such cool items and the best quality. You can get it at Lirumlarumleg, a webshop I’ve came across recently, which sells the cutest items.

Det er ikke noget bedre end en lænestol. Den super behagelige en af slagsen, hvor du kan tilbringe timevis med magasiner og bøger. Desværre får jeg ikke læst meget for tiden, da jeg er i fuld gang med at afslutte en masse store projekter hos By Malene Birger inden min barsel på fredag, men derefter regner jeg med en lille måned med mere tid.  Jeg har været på jagt efter en behagelig stol i virkelig lang tid og har egentlig også været forelsket i en del undervejs, men til sidst valgte jeg Wegners Wing Chair. Stolen blev designet tilbage i 1960 af Hans J. Wegner og er en af hans mest “berømte” værker og det perfekte eksempel på hans designæstetik. Jeg har købt den hos Interiør, hvor jeg faktisk har købt de fleste af mine møbler. Jeg skifter ofte puden i stolen, lige nu står der en fine stjernepude fra Numero 74 i den. Numero 74 ligger for øvrigt højt på listen over favoritbrands pt. – de designer, de fineste ting. Du kan købe det hos Lirumlarumleg, en webshop jeg er faldt over under min graviditet, der sælger de fineste sager.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG CHANGES