Knitted Dress

BIG CHANGES

image
Jeg har taget en længere pause fra bloggen de sidste måneder, da alting har været så hektisk og travlt. Dem af jer, der følger mig på Instagram (@thestylecavalry) har sikkert fundet ud af, at jeg er gravid og lige nu faktisk er i uge 34, så der er ikke lang tid tilbage, kun lidt over fem uger. Det har ikke været nogen let graviditet, hverken fysisk eller psykisk, jeg har blandt andet virkelig haft brug for noget tid til at vænne mig til ideen. Måske også derfor mit job først fik besked i uge 20. Og apropos job, så er jeg også blevet forfremmet til Brand & PR Manager, hvilket har været virkelig sjovt, lærerigt, og virkelig, virkelig travlt. Alt sammen ting, der har taget tid fra bloggen, men nu er jeg retur. Håber I stadig har lyst til at følge med.
Photo by Thomas Degner
I’ve been taking a break from blogging these last few months as life has been so crazy busy. Those of you who follow me on Instagram (@thestylecavalry) probably know by now that I’m pregnant and currently in week 34, so not long to go now. Just a little over five weeks. It hasn’t been an easy pregnancy, physically or mentally, so I’ve been taking my time to get use to the idea. Maybe that’s also why I didn’t say anything at work until week 20. And speaking of work, I’ve also been promoted to Brand & PR Manager, which has been fun, challeging and really, really busy. So a lot to take care of, hence the hiatus here. But now I’m back and I hope you will be too.

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knitted Dress